top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Knjižni uspeh naše članice

Ponosno objavljamo, da je članica KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE, Karolina Vrtačnik, napisala in izdala novo knjigo z naslovom DIAGNOZA BLONDINKA.

Humor je vedno in povsod dobrodošel. V tej knjigi pa se celo vsaka dama, naj bo blondinka ali ne, najde in se nasmeje: »Pa, saj se je to zgodilo tudi meni …«

Knjiga, ki je mešanica Seksa v mestu, Razočaranih gospodinj in Dnevnika Bridget Jones, prinaša več kot 220 strani krohota in smeha.

Stroške njene izdaje v celoti krije avtorica sama in pravi: »Včasih je pač treba poskrbeti, da se dobesedno na tvoj račun lahko smeje še kdo drug ...«

Redna cena je 22,95 evrov z DDV

Cena za naše članice je 20 evrov z DDV (s posvetilom)

Naročila lahko oddate na mail rigler.judita@gmail.com ali na spletni strani - če ste članica kluba ali si to želite postati, pod opombo to navedite.

Pa še na kratko: Kdo je naša članica Karolina Vrtačnik?

To je dama, mama, izjemna prijateljica in čisto resna poslovna ženska.

Kaj Karolina pravi o sebi: "Sem nekdanja sanacijska urednica Družinskega delničarja, še prej sem kot najmlajša urednica v zgodovini Dela zasnovala in vodila Delovo borzo dela. Zdaj sem že nekaj let direktorica Obrtne zbornice Domžale, ki pa jo vodim povsem podjetniško. Naši startup mentoriranci so letos v Sofiji osvojili mednarodno nagrado za najbolj družbeno koristno idejo. Kadar imam hipec časa, pišem in urejam knjige.

p.s. Knjigo, katere soavtorica je in jo krasi njena oblikovna podoba, Brez čebel ne bo življenja, je dobil sam papež, na svetovnem tekmovanju najboljših knjig v Istanbulu 2017 pa je dobila tudi srebrno medaljo.

Napisala: Judita Rigler, članica KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE


51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page