top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

SVETOVNI POHOD Z RDEČIMI BALONI

Mednarodni dan redkih bolezni je bil v soboto, 29.2.2020. Že šest let zapored Petra Greiner - Slovenka leta 2017 in njen Zavod 13 organizirata ta magičen trenutek z otroki, ki so res prav nekaj posebnega. Tokrat so baloni dosegli svet. Zdaj to ni več samo slovenski dogodek, ampak se je razširil še po drugih državah in kontinetih. S tem želimo vsi, ki se pohoda udeležujemo, pokazati, da je prav odlično biti v družbi otrok in njihovih družin, ki so jih te bolezni zaznamovale. Vendar, ali so otroke res zaznamovale? NE, ti otroci imajo življenje polno iskrenosti, ljubezni, topline. Ne poznajo laži, zahrbtnosti, tekmovanja, borbe za pozornost. Zato so srečni otroci in bodimo srečni z njimi tudi mi.



Petra in Špela sta s ponosom visoko v zrak nosili rdeče balone in s tem zastopali vse članice našega kluba na tem posebnem sprehodu z razlogom.



Članice Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice si želimo, da bi naslednje leto sprehod ponesle tudi v Domžale in s tem povabile občane, da skupaj obeležimo ta poseben trenutek.


20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page