top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

2.rojstni dan

Dve leti kasneje, 12. marca Klub praznuje svoj drugi rojstni dan. Članice smo združile prijetno s koristnim in na skupščini kluba ter obdobnimi volitvami praznovale svoj drugi rojstni dan. Glede na okoliščine, ki vladajo v svetu, smo to storile na 3 načine (v živo na lokaciji, preko spleta ter dopisno) in to storile odlično ter v dobri družbi. Z nami in na daljavo je bila tudi predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti, Suzi Asfour.


Dogodek je povezovala predsednica kluba, Petra Arnež in ga popestrila s pripravljenimi posnetkom z dogodki od začetka obstoja kluba pa vse do danes. Članice smo bile enotnega mnenja, da smo v tako kratkem času napisale že pestro zgodovino kluba.


Na dogodku smo predstavile program dela za leto 2021. Vse članice držimo pesti, da nam bodo razmere v državi omogočale izvedbo dogodkov in prijetnega druženja. Glede na to, da klub pridno raste, in da smo v zadnjem času medse pozdravile že 37. članico, nam idej nikoli ne zmanjka. Prav nasprotno, z vsakim članstvom dobimo nov elan, predvsem pa željo po prijetnem druženju.


Da je naš dogodek lepo uspel, se zahvaljujemo donatorjem:

Članici Ireni Grofelnik in njenemu podjetju Spirition d. o. o., ki nam je velikodušno odstopila prostor za dogodek.

Cvetličarni Omers, Domžale za lepe rožice.

Častnemu članu in uradnemu fotografu kluba Eriku Žuncu.

Članici Mateji Glažar za okusne tortice.

70 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page