top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

4. Dan Zveze

5. junija 2021 smo se zbrale v Velenju v hotelu Paka na 4. Dnevu Zveze. To je dan, ki je namenjen samo nam članicam vseh klubov, ki so združeni v Zvezo klubov poslovne odličnosti Slovenije. Bilo je fantastično se zopet videti, družiti, srkati to neverjetno žensko energijo.

Nasmeh na obrazih čisto vseh udeleženk ni bil zaradi torte, razlog je tičal drugje, spet smo imele možnost se družiti in spoznavati nove stvari.

V prvem delu dogodka sta nas Petra Arnež in Maja Fink prvič skupaj na odru popeljali v izobraževalni del. Lepo je bilo spremljati igrivo vodenje dveh strastnih moderatork.

Maja je imela prvo predavanje o ciljih, s katerim je dosegla več kot svoj osebni cilj. Z njenimi napotki smo se spomnile, kaj vse je potrebno za doseganje naših osebnih ciljev.

V nadaljevanju nas je Erika Škrabec popeljala v svet številk. Erika nas je opozorila na pasti, ki prežijo v svetu denarja. Nam podarila koristne nasvete, kako razporediti naše osebne finance in nas naučila, kako jih redno spremljati. Izjemno smo ji hvaležne za vse nasvete, ki je podelila med nas.



V zadnjem delu dopoldanskega dela dneva nas je predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Suzi Asfour povabila v svoje življenje. Razkrila nam je velik del sebe in nam še bolj zlezla pod kožo. Na odru se ji je pridružila Manica Hartman, predsednica Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Prlekija, ki jo je Suzi izbrala za urednico njenega knjižnega prvenca POLETELA od iskre do plamena.

Na dogodku smo imele edinstveno priložnost njeno knjigo kupiti, ki jo je tudi opremila z unikatnim posvetilom.

Po kosilu je uživala naša duša, saj nas je z izjemnim vokalom razvajala Maja Založnik, ter s simpatičnim povezovanjem drugega dela dogodka nasmejala moderatorka Klavdija Dovečer.

Ob sami podelitvi priznanj je predsednica Zveze izbrala pesmi prav za vsako kategorijo prejemnic posebej. Izjemna gesta, ki je podelitvi dodala še poseben čar.

Članice Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice so bile ponosne na klubski nagrajenki.

Pred zaključkom smo bile vse udeleženke obdarjene, tudi letos so za nagrade poskrbeli radodarni donatorji.

HVALA organizacijski ekipi za vložen trud in energijo, da smo vsi skupaj preživeli lep dan. Iskrena hvala Klavdiji Dovečer, Nataši Poljanec, Maji Fink, Suzi Asfour, Petri Arnež, Mojci Lenart, Vesni Medle, Eriki Škrabec ter Manici Hartman (od leve prosti desni).

Najlepše je videti naše članice v velikem številu na tako pomembnem zvezinem dogodku. Smo najmlajši klub z največ članicami v zvezi, na kar smo lahko zelo ponosne.

Letos smo se družile Mojca Puhar, Klavdija Rehberger, Špela Manfreda, Sonja Gorenc, Ajda Rigler Kovač, Judita Rigler, Petra Arnež, Lara Tekavc, Tanja Tekavc, Mateja Glažar, Anja Krošel, Damjana Jagodic ter Irena Strmšek.

Vtise, ki jih je o letošnjem dogodku zlila predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije, si lahko preberete tukaj.


Napisala: Petra Arnež, predsednica Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice

47 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page