top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Decembrsko kulinarično razvajanje

Updated: Dec 24, 2021

Članice smo enotnega mnenja, da smo doživele izvrstno druženje. Na drugi decembrski večer smo v odlični družbi razvajale brbončice. Gospa Bogdana iz kuharske akademije Lončka kuhaj Mengeš nam je za ta večer prijazno odprla vrata svoje pravljične kuhinje, kjer smo si pripravile nekaj odličnih jedi.

Prostor je poleg omamnih dišav prevzela tudi krasna energija. Med sproščenim druženjem in pripravljanjem jedi se je večkrat slišal odmev klepeta, začinjenega z veliko mero humorja s spremljavo glasnega smeha.


Večer je bil res pravljičen, saj smo v tej atmosferi preživele nekaj prijetnih uric ob okušanju pripravljenih odličnih jedi.



Kasneje se nam je pridružil še Dušan Reja, ki nas je razorožil z bogato zgodovino in poznavanjem Wiskija. Skozi zanimivo potovanje nastajanja ter destiliranja te pijače tudi tukaj nismo ostale ravnodušne.



Večer smo zaključile s simboličnim obdarovanjem. Hvala članicam Jelki Majcen, Juditi Rigler ter Sonji Gorenc za krasna darila.


Hvala gospe Bogdani ter Leji iz Lončka kuhaj za kulinarično razvajanje ter Eriku za nekaj krasnih fotografij, ki jih je ustvarili za našo galerijo spominov.


S polnimi želodčki smo odšle navdihnjene z novimi idejami za pripravljanje decembrskih obloženih miz.


Članice smo druženje organizirale varen dogodek upoštevajoč vse ukrepe in po pravilih.

Napisala: Andreja Krasnik


66 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page