top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

DELAVNICA O FINANCAH

Na letošnjem Dnevu zveze v Velenju nas je med kosilom navdušila naša članica Sonja Gorenc o drugačnem pogledu na finance in na splošno na življenje.

Na hitro smo 15. junija organizirale delavnico o financah v prostorih podjetja Comtrade.

Že leta je Sonjina strast odkrivanje delovanja človeka kot večdimenzionalnega energijskega bitja, kar je sčasoma preraslo v njeno poslanstvo izboljševati življenja ljudi in jim pomagati do lepšega jutri. Začela je najprej pri sebi in v zadnjih 20 letih načrtno pridobila številna znanja osebnostnega razvoja. Udeležila se je številnih tečajev, delavnic in prebrala na kupe knjig …, vse pridobljeno znanje takoj preverjala v praksi. In ker je delovalo, ker so bili odzivi odlični, je dobila samo še več motivacije za nadaljnje izobraževanje.

Tudi mi smo želele poslušati njeno delavnico.

Najprej smo skupaj naredile praktični primer o spremljanju domačih stroškov v primeru, ko so naša sredstva omejena in v primeru, ko imamo sredstev na pretek.

Sonja nam je razkrila, kako je smiselno spremeniti pogled na denar. Večina izmed nas ni znala privabiti denarja na pravi način v svoje življenje. Vzorci, ki smo jih zakoreninili globoko v sebi, čez vsa ta leta, bodo počasi izginili. Naredili bomo prostor za obilje, ki ga bomo na vseh področjih povabili v svoje življenje.


Nismo pa govorile samo o financah, domov smo odnesle mnogo več.

Eden od neprecenljivih Sonjinih nasvetov je bil tudi, da si vsak dan, okrasimo dom s svežim cvetjem. Suho in umetno cvetje ne prinaša dobre energije v naš dom.


Prav tako smo izvedele, da je treba večkrat narediti čistko v našem življenju. Tako doma kot na delovnem mestu. Ni dovolj, da pospravimo samo hrano in oblačila, ne smemo pozabiti tudi na knjige, fotografije, posodo, igrače, igre itd. Vsega, česar dolgo ne uporabljamo, se je treba znebiti. Seveda, najboljše je, če stvari podarimo.

Namen delavnice je bil dosežen. Sonja nam je predala glavno sporočilo, da smo za svoje finančno stanje odgovorni sami. Denar je samo vibracija, pomembno je imeti nadzor nad svojimi izdatki, a kar je še bolj pomembno, naučile smo se, da mora biti denar naš suženj in ne gospodar.

Sonja, iskrena hvala za tvoj čas in trud, ki si nam ga namenila.

35 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page