top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Do celovite podobe z Leo Pisani


Uspešnost vsakega posameznika je v veliki meri odvisna od njegove samozavesti in samopodobe. Na to vpliva tudi celovita podobo oblačenja.

Kako posameznik doseže celovito podobo, nam je na klubskem butičnem dogodku zaupala priznana strokovnjakinja na tem področju, Lea Pisani. Lea že več kot 25 let svetuje in izobražuje v različnih izobraževalnih sistemih in podjetjih ter nudi individualno svetovanje.



Poslovna odličnost in celovita podoba gresta z roko ob roki, zato smo Leo z velikim veseljem gostili tudi v našem klubu. Udeleženkam je postregla s koristnimi informacijami in nasveti, ki so se dotikali nakupa oblačil. Prav tako nam je razložila barvno paleto, kako izbiramo modele oblačil in materialov ter nenazadnje vzdrževanje le teh.

Njeno veliko znanje o kulturi oblačenja smo s pridom izkoristile in jo povprašale za nasvete glede nošenja modnih kosov ter barv. Prav tako nam je podala predloge, kako lahko svojo omaro trajnostno in bolj pregledno pospravimo, da se v njej nahajajo kosi oblačil, ki jih z veseljem nosimo.



Iskrena hvala Lei Pisani za njen čas, neprecenljivo znanje in srčnost.


Posebna zahvala gre tudi lastnici Kava bara MJ, Maji Juhant, da nam je omogočila, da smo lahko dogodek izpeljali v njenem baru, ki je energijsko napolnjen.


Najlepša hvala Cvetličarni Omers, da nam je prav za ta dogodek donirala dve čudoviti hortenziji, s katerima smo razveselili gostjo Leo in lastnico bara Majo.

81 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page