top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Irena nas je na astrološki delavnici popeljala do samih zvezd.

V mesecu maju smo se članice zopet srečale na rednem mesečnem klubskem dogodku. Tokrat so nas gostili v coworking prostorih KIK štarterja v Kamniku.

Vsi se zavedamo, da je pomen in vpliv astrologije zelo pomemben dejavnik v naših življenjih, zato smo bile zelo vesele, da nas je predavateljica, naša članica, diplomirana astrologinja, Irena Dolar, popeljala med same zvezde.



Veda preučuje vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter naših življenj na Zemlji. Hkrati pa pojasnjuje človeške lastnosti in našo usodo. Članice se zavedamo kakšen vpliv ima ta veda na naša življenja, zato smo se z velikim zanimanjem udeležile dogodka z namenom, da pridobimo čim več koristnih odgovorov na naša vprašanja.


Irena nam je v uvodu podala splošne informacije glede astrologije, kateri začetki segajo nekje 2.000 let pred našim štetjem. Spregovorila je tudi o pomenu horoskopov in nam razložila, da je astrologija mnogo več kot razlaga astroloških znamenj, v katerem smo se rodili. Kdo smo mi v karti, kako nas vidijo drugi pa lahko izvemo skozi ascendent in planet, ki vlada temu znamenju ascendenta, ki je tudi naš osebni planet. Z zanimanjem smo sledile razlagi o astroloških hišah ter natalni karti. Na koncu pa je Irena razložila kako izgleda rojstna hiša naše članice Polone ter jo interpretirala.


Astrologija nam da vpogled vase in v druge ljudi. Daje nam moč in modrost uvida v svoja in tuja življenja, pomaga k duhovnemu razvoju osebe in večji notranji rasti.


Misel znamenitega Danteja: » Sledi svoji zvezdi in ne boš zgrešil nebes«.

zvezdi in ne boš zgrešil

Zapisala: Damjana Jagodic, predstavnica za stike z javnostjo in interno komunikacijo












34 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page