top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Jesenski kongres ADMA 2021

Tokrat nas je gostil Bled Rose hotel, kjer se je odvijal letošnji jesenski ADMA kongres. Posvet je bil prežet z ogromno pozitivne energije, tudi s pomočjo vseh udeleženk, ki smo se zbrale na dogodku, se povezovale, izobraževale in družile.

Prav lepo se je bilo spet družiti v živo in tudi naužiti sončka na prelepem gorenjskem koncu Slovenije.

Naš klub sva tokrat zastopali Judita in Petra.


Tudi ostale predsednice slovenskih klubov Poslovne odličnosti in članice upravnega Zveze smo se zopet razveselile medsebojnega druženja.

Med odličnimi predavateljicami in predavatelji so poskrbeli, da smo si udeleženke lahko domov odnesle nova znanja in napotke za uspešnejše delo na svojem poslovnem področju.

Še posebej je navdušila predavateljica Anja Žagar, ki nam je razkrila, Kako poslovati z različnimi tipi osebnosti ljudi?

Si rumena, rdeča, zelena ali modra oseba? In kar je še najbolj pomembno, če si “rdeča” in moraš dnevno sodelovati z “rumeno” ali “zeleno”, kako ti to lahko najbolj uspe?


V uri in pol je Anji Žagar uspelo držati našo popolno koncentracijo.

Več o tem si lahko preberete tukaj ali pa Anjo kar povabite med svoje zaposlene.


Po prvem delu je na oder stopila predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Zveze: Suzi Asfour, ki nam je razkrila podrobnosti o vodenju iz ozadja. Vedno odlična predavateljica in do podrobnosti pripravljena deliti z nami dragocene nasvete.

Prav tako je svoj namen že ob začetku predavanja dosegla Violeta Bulc, z naslovom Čas kliče po prebujanju potencialov.

Izjemno predavanje, v katerem nam je razkrila marsikaj zanimivega, odgovorila nam je tudi na ključna vprašanja. Kot na primer:

Kako nam lahko uspe držati skupaj raznolikost: s transparentnostjo z zaupanjem In DELAJ TISTO, KAR ČUTIŠ, DA JE PRAV.

Na koncu nas je povabila, da kliknemo na spletno stran: Prva stran - Ecocivilisation, saj je tam ogromno pobud ter izjemnih informacij, ki nas bodo ozaveščale na vseh korakih.

Prvi dan smo zaključili zelo prijetno. Čudovita pevka Tanja Pečenko ter vrhunski pianist in zborovodja Lovro Frelih sta nas popeljala v večer filmskih in ostalih glasbenih uspešnic. Na koncu se jima je na odru pridružila simpatična poslovna direktorica GV Planeta Polona Koštomaj.



Prav posebno presenečenje je bil župnik Martin Golob, ki nas je izzval na svoj edinstveni način. Razmišljali smo, kako premagati strah pred novosti in kako naj zacvetimo. Njegovi res pomembni izvlečki so bili:

SPREJMI SITUACIJO SPREJMI SAMEGA SEBE

PREPUSTI SE, KAJTI NEKDO TI KRIJE HRBET BODI SVOBODEN


Prav tako so se nam predstavile zmagovalka in finalistki letošnjega izbora Adma odličnosti. Članice Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice smo bile ponosne na našo finalistko Judito Rigler. Potrdila je svojo odličnost tudi kot predavateljica. Judita je dodobra navdušila žensko občinstvo s predavanjem Vodenje projektov in sestankov. Odločnost in odličnost bo Judito poneslo samo še naprej in v sam vrh poslovnega sveta.


Kako se obleči za različne priložnosti in kateri so majhni triki in veliki premiki v videzu poslovne ženske nam je odpredavala izjemna Lea Pisani. Moč podobe in komunikacija z oblačili in dodatki, to je bil naslov njenega izjemno zanimivega predavanja. Več o njenih napotkih si lahko tudi preberete v knjigi Ravni oblačenja, ki bi morala biti del vsake domače knjižnice.


Tudi ostali predavatelji in predavateljice nas niso pustili ravnodušne. Vsa gradiva posveta si lahko ogledate tukaj.

Foto utrinke s konference lahko najdete na tej povezavi.


Čestitke ekipi GV Planet za izjemen dogodek.

GV Planet se naše družbe veseli tudi naslednje leto, zato nam že danes vabi, da si shranimo datum in se nam pridružimo ostalim na Jesenskem posvetu ADMA 2022 od 10. do 11. novembra 2022!

Napisala: Petra Arnež, predsednica kluba


32 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page