top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Kongresa ADMA so se udeležile tudi naše članice

Updated: Jun 5, 2022

Med 19. in 21. majem je v Portorožu potekal tradicionalni letni kongres ADMA, ki je letos obeležil že 30. jubilej. Tudi letos je povezal več kot 400 udeleženk in udeležencev, ki delujejo kot osrednji povezovalni člen v organizacijah in katerega so se udeležile tudi naše članice.

Tridnevni poslovni dogodek je ponudil odličen program, veliko strokovnih vsebin ter aktivnosti. Priznani strokovnjaki, odlični predavatelji, govorci ter motivatorji na strateškem četrtku, učinkovitem petku ter uravnoteženi soboti so predajali znanja, izkušnje in nasvete. S pridobljenimi znanji si bomo v prihodnosti krepili ključne mehke veščine. Prav tako si bomo povečali produktivnost ter končno poskrbeli, da se bomo na delovnem mestu dobro počutili.

Dogodek je udeležencem postregel tudi z odličnima okroglima mizama. Prvo je vodil uigran tandem, ki sta ga sestavljala naša članica Judita Rigler ter Mart D. Buh. Gostila sta izjemne poslovneže: Injo Anzelj Molan, direktorico INA Slovenija, Natašo Hajdinjak, predsednico Prve osebne zavarovalnice ter Boruta Čeha, direktorja podjetja Lebena. Rdeča nit pogovora je bila tema, ki se je dotikala ustvarjanja povezovalne energije.

V sklopu kongresa vsako leto poteka tudi prestižna podelitev nagrad ADMA odličnost leta. Predstavitev finalistk za ta laskavi naziv je v vlogi voditeljice okrogle mize odlično moderirala prav tako naša članica, Suzi Asfour.

Dogodek nam je dal navdih in motivacijo za prihajajoče mesece in zopet se vidimo in družimo naslednje leto.

Zapisala: Damjana Jagodic, predstavnica za stike z javnostjo in interno komunikacijo

40 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page