top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Manca Izmajlova dvignila na noge čisto vse poslušalce

Domžale so v petek, 28. 8. 2020, v Slamnikarskem parku v družbi Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice gostile slovensko pevko, mezzosopranistko Manco Izmajlovo, ki je s svojim edinstvenim vokalom naježila kožo marsikateremu slušatelju. Manca je ob otvoritvi dogodka s Petro Arnež, predsednico Kluba poslovne odličnosti, spregovorila tudi o svojem knjižnem prvencu, ki je luč sveta ugledal pred kratkim in nosi naslov Vdihni življenje s polnimi pljuči.



Čas ne bi mogel biti pravšnji, saj je za posledicami virusa, ki je napadel svet, še toliko bolj pomembno poskrbeti za svoje zdravje. Manca je na odru s poslušalci delila zgodbo o nastajanju knjige ter o njeni vsebini. Osrednji del knjige predstavljajo ravno ruske dihalne vaje, ki jih je Manca v praktičnem delu nastopa delila tudi z obiskovalci. Prav vsak udeleženec ji je rad sledil, saj ruske dihalne vaje obljubljajo kakovostnejše življenje.



Če ste med zamudniki dogodka in bi radi Manco Izmajlovo srečali v živo, vabljeni na dogodek v Knjižnico Domžale, kjer bo ponovno naša gostja 22. 9. 2020 ob 19. uri. Na dogodku bo mogoče kupiti njeno knjigo, v katero bo Manca na željo dodala svoj avtogram.


Ob tem pa vas tudi vabimo, da se pridružite Klubu poslovne odličnosti Domžale in okolice, kjer smo v svojih krogih vedno vesele novih članic. Kaj ponujamo? Rade se družimo na naših raznovrstnih dogodkih in si izmenjujemo dobro prakso s profesionalnega področja, hkrati pa tkemo lepa prijateljstva, ki bodo zdržala življenje. Kaj ni to več kot odličen razlog, da se nam pridružite?


Za konec pa še Iskrena hvala klubu Blunout, Poletnemu čarobnemu mestu Domžale – Občina Domžale, Visit Domžale, ki so nas z veseljem gostili v prvem Poletnem čarobnem mestu Domžale in Roku Majheniču iz Studia55, ki nam je podaril spomine.


Posnetek celotnega dogodka si lahko ogledate tukaj.


Napisala: Andreja Krasnik, podpredsednica Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice

Foto: Fotostudio 55, Rok Majhenič s.p.


106 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page