top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Mističen večer

Težko smo pričakovale delavnico, na kateri smo se lahko spet videle v živo. Članica Irena Grofelnik nam je pripravila mistično delavnico. Irena Grofelnik, ki je Points of You Expert, nas je z največjim zadovoljstvom gostila v njenih prostorih podjetja Spiriton coaching.


Spoznale smo starodavno modrost latinske Amerike, imenovane 7 vetrov ravnovesja. Skozi napredna coaching orodja Points of you smo odkrile azteško skrivnost, kako poiskati ravnovesje.

Cilj delavnice je bil izvedeti kako lahko izkoristimo notranje potenciale za ustvarjanje, ki so bolje izraženi, ko smo v ravnovesju. Kako imeti več informacij, od kod prihajajo navdihi in kako so-ustvarjati lepši dan in boljše življenje.



Fantastično orodje, s katerim smo si polepšale večer in obogatile življenje. Kakšne korake bomo naredile naprej, pa bo odvisno samo od nas.


Članice si želimo, da bi bilo v prihodnjih mesecih čim več tako zanimivih druženj.

HVALA IRENA ZA IZJEMNO DELAVNICO IN TVOJ ČAS.



Napisala: Petra Arnež, predsednica kluba.

47 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page