top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Otvoritev veselega Decembra

Ko mesec December zaključuje koledarsko leto in nas predprazniči čas nahrani s pozitivnimi občutki za prihajajoče leto, je hkrati tudi čas, da se srečamo na novoletnem druženju. Ker se skozi leto izobražujemo, iščemo nove ideje in znanja, bomo na podoben način doživele tudi naše novoletno druženje. V svojih decemberskih koledarjih si zabeležite četrtek, 2. 12. 2021, ob 18. uri, ko vas vabimo v tople prostore Lončka kuhaj, na Slovensko cesto 28, v Mengeš. V družbi gospe Bogdane si bomo oblekle predpasnike ter zavihtele kuhalnice in si svojo večerjo pripravile čisto same. Na tak način bo marsikatera med nami našla tudi idejo za postrežbo v domačem okolju.

Kaj si bomo zakuhale?

- parmezanove grizike

- pašteto s tuno in inčuni

- bruskete z rikoto, paradižnikovim pestom, pečenimi paradižniki in baziliko

- praznično solato - račji karpačo na motovilcu z granatnim jabolkom in kostanjem

- česnov labirint - kruh

- pomarančno skutina krema s spektulas piškoti.

Cena za okusno novoletno druženje je 50 eur. V ceno je vključeno tudi darilo s strani Lončka kuhaj ter pijača.

Da bomo dodobra razvajale svoje brbončice, bo poskrbel Dušan Reja, ki se nam bo na večerji pridružil z degustacijo Whiskijev. Sicer je to pijača, ki so jo v zgodovini pripisovali predvsem predstavnikom močnejšega spola ob igranju namiznih iger, s prihodnostjo pa se spreminja tudi to in v njej uživa marsikatera dama.

Popeljal nas bo v ta čudežni svet prežet z duhom po ječmenu, šoti in stoletnih destilarn, ki tej plemeniti pijači vdahnejo življenje in pravi karakter, ki se je oblikoval skozi stoletja.

Kaj Dušan pravi o sebi in kaj nam pripravlja za naš večer:

Sem "rekreativni" ljubitelj, raziskovalec, degustator in zbiralec Škotskih Single Malt Whisky-jev, segmenta te plemenite pijače, ki obsega zgolj 5% svetovne proizvodnje whiskyjev. Dušan nam bo predstavil svoj pogled na filozofijo škotskih destilaran, ter svoje prve korake v ta svet ter njegove kolekcionarske začetke. S predstavitvijo Škotskega Whiskya - galsko: "uisge beatha" ali po Slovensko "voda življenja" nam bo odprl vrata v svet, ki ga morda še ne poznamo in ki postaja vse bolj priljubljen tako med zbiratelji, predvsem pa med tistimi, ki znajo uživati v njegovih okusih in raznolikostih. Imamo edinstveno priložnost, da pokukamo v svet te žlahtne pijače, ki pa ni rezervirana samo za predstavnike močnejšega spola.

Da bo druženje brezskrbno in varno, vljudno naprošamo, da se vse udeleženke pred novoletnim druženjem doma samotestirate.

Veselimo se čudovitega druženja!

80 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page