top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

PRIZNANJA ZVEZE KLUBOV POSLOVNE ODLIČNOSTI SLOVENIJE STA DOBILI PETRA IN DAMJANA

Vsako leto Zveza podeli zvezina priznanja. Naš klub je najmlajši v Zvezi, pa je že drugo leto zapored bil deležen teh posebnih priznanj.

Priznanje odličnosti za posebne dosežke in doprinos k poslovni odličnosti združenja sta prejeli:

Petra Arnež, ki jo je za priznanje predlagala predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

ter Damjana Jagodic, ki jo je predlagal Upravni odbor Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice.


Priznanja sta dobili ker:

PETRA ARNEŽ; predsednica Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice. Petra je bila finalistka izbora PA/TL 2018. Je pobudnica in ustanoviteljica Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice. Odtlej ga kot predsednica zavzeto vodi, išče priložnosti in poti za krepitev njegove prepoznavnosti v lokalnem in širšem okolju. Organizira izvirne klubske dogodke in piše članke za klubsko spletno stran. V dveh letih obstoja se je v klub vključilo že več kot 30 članic. Prav tako je Petra del organizacijske ekipe dneva Zveze in dve leti zapored moderatorka izobraževalnega dela. Ob tem poskrbi še za donatorska darila. Njeni premišljeni predlogi in ustvarjalne pobude prispevajo k napredku kluba in Zveze. S svojim osebnim in profesionalnim pristopom pooseblja poslovno odličnost.

DAMJANA JAGODIC; članica nadzornega odbora Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice. Damjana je članica Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice. Pri zveznih dogodkih je dejavna, vedno se jih udeležuje z veseljem in kar je podlaga za letošnje priznanje, da izjemno pomaga z donatorskimi darili za največji zvezni dogodek Dan Zveze. Damjana je tudi članica Častnega razsodišča Zveze. Že od samega začetka ustanovitve Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice je dejavna na področju kluba, saj podaja predloge, pomaga pri organizaciji dogodkov in se udeležuje dogodkov. S svojo zagnanostjo in predanostjo bogati klub in zvezo.

Petra, Damjana, ISKRENE ČESTITKE V IMENU VSEH ČLANIC!

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page