top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Temperamenten Dan Zveze preživele na Bledu

Kljub temu, da smo se v sobotno jutro prebudile v tih deževen dan, smo vedele, da nas na Bledu, najlepšem slovenskem naravnem biseru pod Alpami, čaka temperamenten 5. dan Zveze.

Dogodek, katerega obiščejo klubske kolegice in kolegi iz vseh koncev naše prelepe dežele, je prav zaradi tega še bolj poseben dan, ker si vsi skupaj želimo ujeti močan klubski veter, utrditi poslovno odličnost ter si nesebično predati znanja, izkušnje ter vse naše modrosti. Vesele smo, da smo se ponovno videle v živo in tako spoznale tudi nove članice našega kluba, ki so v zadnjem času pristopile v naše združenje.




Predsednica Zveze klubov Slovenije ter naša članica, Suzi Asfour, je že v uvodnem nagovoru z nami delila indijsko modrost, ki pravi, da v krogu utripa moč sveta.



Sledil je pozdrav našega že sedaj uigranega moderatorskega tandema. Petra Arnež Mohorič in Maja Fink, sta nam zaželeli prijeten dan in nas popeljali v ta edinstven dogodek.

Združena ženska energija, prepletena s pogumom, zavzetostjo, srčnostjo in odličnostjo je bila iztočnica, da na oder stopi Anja Žagar, univerzitetna diplomirana ekonomistka, ki je po duši podjetnica in predavateljica, avtorica poslovnih člankov in življenjskih vsebin, ki jih pogosto poveže s teorijo poznavanja naše osebnosti.


Rdeča nit njenega predavanja je bilo poznavanje človeških tipov osebnosti, naših lastnosti in značilnosti. Na podlagi testa, ki določa prirojen tip osebnosti smo spoznali barvo tipa naše osebnosti. Interaktivna delavnica nam je postregla s dejstvom, da skozi spoznavanje različnih osebnosti ljudi ugotovimo, da ravno spoštovanje drugačnih od nas in sprejemanje samega sebe predstavlja eno od najdragocenejših kvalitet naše osebnostne zrelosti.

Za razvajanje naših brbončic je poskrbel šef kuhinje, Gregor Rozman, dobitnik številčnih medalj s kuharskih olimpijad.

Uvod v svečani del dogodka, podelitev zveznih priznanj, sta z zimzeleno pesmijo Ko boš prišla na Bled otvorila glasbena gosta, izjemna vokalistka Tanja Pečenko ter pianist Lovro Frelih.


Pisno priznanje odličnosti je prejela Erika Škrabec, članica Kluba Poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine.


Letošnja dobitnica srebrnega priznanja odličnosti je Zinka Hartman iz Kluba tajnic Prlekije.


Kristalno priznanje je za aktivno delo v Zvezi ter Klubu poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine prejela naša dolgoletna stanovska kolegica Nataša Poljanec.


Vesna Medle, predstavnica za stike z javnostjo pri Zvezi se je z video predstavitvijo za svoje devetletno vodenje združenja poklonila Suzi Asfour, katera je prejela kristalno priznanje Zveze poslovne odličnosti Slovenije. V priznanju je vgravirana arabska beseda Mashallah, ki izkazuje spoštovanje do osebe ali dogodka.


Dan smo zaključili z degustacijo nagrajenih vin in penin vinogradništva Martinčič iz Šentjerneja, sladkim kotičkom in s skupinskim fotografiranjem.



Zoper smo dokazale, da nas združuje usklajena energija, močna ženska volja, pogum, zavzetost ter srčnost. Dogodek pa ne bil tako uspešen, če za njem ne bi stala fenomenalna nepramagljiva delovna skupina s sestavi: Suzi Asfour, Petra Arnež Mohorič, Nataša Poljanec, Vesna Medle, Maja Fink ter Mojca Lenart.



Lepo se je srečati in biti tam, do koder ni nobenih bližnjic.



Napisala: Damjana Jagodic, predstavnica za stike z javnostjo in interno komunikacijo

106 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page