top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

ZAKLJUČEK LETA 2020

Članice Kluba poslovne odličnosti smo leto 2020 zaključile v letošnjem slogu. Družile smo se na oblakih in širile pozitivno energijo preko naših zaslonov. V prvem delu dogodka smo medse povabile Jasmino Spahalić, magistrico slovenistike, ki se je že zelo zgodaj preizkusila v vlogi voditeljice različnih prireditev. Prav posebno moč in energijo pa ji dajejo besedila. Jasmina nas je podučila in spomnila na marsikatero slovnično pravilo še iz osnovnošolskih klopi. Predstavila nam je smernice javnega nastopanja, za zaključek pa še pravila pisanja voščilnic in čestitk. Delavnico smo delile tudi z ostalimi klubi po Sloveniji, združenimi v Zvezo poslovne odličnosti Slovenije.

ZAKAJ DELAVNICA O BESEDI?

BESEDA je tako močno orodje, močnejše kot objem, dotik, stisk roke, nekaj, kar česar nam nihče ne more vzeti. Skozi zgodovino je veliko ljudi dalo svoje življenje, da lahko danes izrazimo vse, kar čutimo, z besedami.

Zato smo si članice za zaključek letošnjega uspešnega leta podarile kvalitetno, fantastično delavnico o najljubši stvari na tem planetu, o BESEDI.

Delavnica je bila interaktivna in sproščena, tako kot se za december spodobi.

ŽELJE ZA 2021

Ob zaključku delavnice smo si izrekle želje, ki si jih želimo uresničiti v 2021, in zdravico, ki je bila polna upanja ter pozitivnih misli za prihodnost.

Seveda je bilo ob tem prisotnega veliko smeha, nastala pa je tudi fotografija z našimi hišnimi ljubljenčki.

ČAROBNI DECEMBRSKI KOLEDAR

Zadnji del delavnice smo članice in naš častni član posvetili odkrivanju čarobnega koledarja. Prav za vsakega se je za datumi čarobnega decembra skrivalo novoletno presenečenje. To presenečenje je naslednji dan naša Božičkova pomočnica odnesla nekaterim članicam na dom. Veselje in hvaležnost ob tej gesti sta bila neprecenljiva, ravno pravšnja za zaključek leta 2020.

Članice se že veselimo naslednjega leta, ki bo polno novih izzivov in projektov.


51 views0 comments

Recent Posts

See All

Moja unikatna koda

Pretekli teden se je v Klubu spet odvil dogodek prepreden z novimi zavedanji. Dogodek, Moja unikatna koda, je izvedla Simona Šturm, mentorica za lahkotno nastopanje in predstavljanje sebe v poslu. Za

bottom of page