top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

1. druženje Kluba poslovna odličnosti Domžale in okolice

Pred poletjem smo članice KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI sklenile, da je dovolj pisarn in gledanja v ekrane, da je čas za šport in druženje v naravi. Prepustile smo se izkušenima Gregorjema iz Kluba TikiTeam, da sta nam pokazala osnove vedno bolj priljubljenega supanja ter nas pospremila na zeleno Zbiljsko jezero.


Nismo pa supale samo me, na supu se nam je pridružil tudi kosmatinec.


Po rekreaciji je bilo potrebno poskrbeti tudi za naše želodčke in pogasiti žejo. Gregor, predsednik TikiTeama, je bil tako prijazen, da je za nas spekel odlične čevapčiče, za ostalo pa smo poskrbele kar same. Saj veste, kaj pravijo: “SIMPLE je najboljš”.

Da se klubi v Sloveniji med seboj povezujemo, sta dokazala prav posebna gosta, M&M iz KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI DOLENJSKA IN BELA KRAJINA. Gospodič nam je po dogodku namenil te lepe pohvale, ki so za nas neprecenljive:

Ves teden so se nizale visoke temperature in že misel na hladno vodo v bistrem jezeru je prinesla mir in veselje v vsakdanji napet delovnik. Komaj sem dočakal konec petkovega delovnega dne, da sem se odpravil novim dogodivščinam naproti. Takoj po prihodu na dogovorjeno mesto sem videl, da sem se dobro odločil, ker so me že na vhodu pričakale nasmejane in vesele članice domžalskega kluba. Po kratkih objemih in stiskih rok, predstavitvah in spoznavanjih nas je predsednica kluba Petra pozdravno nagovorila in nam na kratko opisala potek popoldneva in večera. Takoj po nagovoru sta nas vzela “v roke” Grega in Grega. Ni kaj, fanta obvladata. Že v nekaj stavkih sta nam razsvetlila osnove supanja, višine vesel, poganjanje supa in še veliko ostalih stvari, ki so potrebne, da na sup sploh stopiš in na njem tudi ostaneš. Ob začetni zadržanosti smo hitro vsi stali na supih in pod okriljem Petre in Grege smo bili kmalu pravi profesionalci. Na vodi je bilo zelo lepo in ura supanja je prehitro minila. Še preden smo prišli z vode, je Grega št. 2 že kuril Weber in s tem pokazal, da je mojster tako na vodi kot tudi ob njej. Nedolgo za tem je bila mizica že pogrnjena in lahko smo uživali v dobrotah z žara. Ko se je dan prevesil v noč, je sledilo še resnično presenečenje: virtuozinja z ognjem nam je pokazala delček svojega ognjenega repertoarja, da smo jo vsi gledali z odprtimi usti. Noč je začela kazati svojo moč in komarji so se nas lotili s polno paro, zato je bilo slovo neizbežno. Na koncu še zahvala prirediteljem in organizatorici za tako čudovit dogodek. Takšnega dogodka bi se še večkrat z veseljem udeležil. - Milan (Bela krajina)



DOGODEK SO OMOGOČILI:

TikiTeam

Lučka Poprijan s.p.

Fotograf Erik Žunec

Članice KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽALE IN OKOLICE


Za češnjo na tortici, ognjeno presenečenje ob koncu dogodka, je poskrbela naša članica, Lučka Poprijan.


79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page