top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

2020 – KOMU ISKRENA HVALA, KO NAŠ KLUB DOBIVA KRILA

Updated: Oct 19, 2020

Prvo leto in pol je za nami. Lahko rečemo, naš klub se imenuje pravilno.

V našem klubu smo združene članice, ki smo poslovno odlične, vsaka na svojem področju. Še posebej pa smo se na 3. dnevu Zveze, kjer predsednica Zveze podeljuje priznanja, zahvalile dvema članicama, ki sta pri našem vzletu imele največ dela.



ŠPELA MANFREDA; sekretarka kluba Špela je ustanovna članica kluba, že pri sami ustanovitvi je pripravila dokumentacijo in pomagala pri ustanovitvenih postopkih. Tudi tekom leta je ažurna in pripravlja vso korespondenco in pisno dokumentacijo pri sestankih upravnega odbora kluba, ter pomaga pri dogodkih. Špela je pravi steber Domžalskega kluba.


ANDREJA ŠOBAR; naša piarovka Andreja je ustanovna članica kluba in tudi že z nami od vsega začetka. Naredila je klubski logo, s katerim se članice ponosno predstavljamo. Postavila je spletno stran kluba, ki jo vsak rad obišče. Svoj prosti čas velikokrat razdaja za objave na spletni strani in socialnih omrežjih. Andreja je postavila naš klub na zemljevid poslovne Slovenije in postavila temeljni kamen za naš klub.




Špela, Andreja, ISKRENE ČESTITKE V IMENU VSEH ČLANIC!

47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page