top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Že več kot eno leto skupaj, tokrat med prelepimi lipicanci

Članice smo že komaj čakale na ponovno snidenje. Tokrat smo si izbrale dogodek na prostem, da smo se lahko družile čim bolj sproščeno.

V marcu 2020 smo praznovale 1. leto obstoja, ravno 12.3. smo morale odpovedati 1. slavnostno sejo, saj je prišel čas, ko je bilo treba dati varnost članic na prvo mesto. Na ustanovni skupščini 12.3.2019 nas je bilo 12, danes nas je že 27. Z odličnimi dogodki nam ni težko privabiti novih članic.

Tokrat smo se družile s samo elito med živalmi. Bil je res odličen popoldan. Gostil nas je Konjeniški klub Krumperk. Žarko Kariž, učitelj dresurnega jahanja, si je vzel čas in nam slikovito opisal malo zgodovine dresurnega jahanja, zgodovine kluba in njegove življenjske poti. Že na začetku se je občutilo, da so konji njegova strast.



Nato smo članice odšle pod šotor, kjer se urijo Žarkovi učenci. Najprej je Ajda Rigler Kovač, hčerka naše članice Judite Rigler, Žarkova varovanka, izvedla nastop dresurnega jahanja.



Kasneje pa smo bile na vrsti me. Ena bolj pogumna kot druga, smo se podale na ta prijeten, za marsikatero nov izziv. Najbolj nas je nasmejal Žarkov vzklik SUPER 5, kar je pomenilo, da nam gre odlično. Seveda je bilo tudi veliko smeha ob samem jahanju.


Prav ponosne smo tudi na našo sekretarko kluba Špelo, ki je prav na našem dogodku dobila pogum, da se je približala tem veličastnim konjem.



Naša nova članica Ajda se je odlično počutila na njenem prvem klubskem dogodku.

Ljubezen do konj se je dotaknila prav vseh.




Ko smo zaključile z jahanjem v šotoru, smo si same pripravile pogostitev. Članice Kluba poslovne odličnosti prisegamo na trajnost, zato smo na Juditino pobudo uporabile lončke za čaj in kavico, si prinesle domače sladice in domač bezgov sok.



Ob tako dobri pogostitvi se je kar trlo idej, kako naprej, kateri dogodki so na vrsti v jesenskem času. Skupaj smo trdno odločene, da nadaljujemo s polno paro.



Za dogodek se srčno zahvaljujemo naši članici Juditi Rigler za organizacijo ter Jahalnemu klubu Krumperk, v prvi vrsti Žarku Karižu, učitelju dresurnega jahanja, Mateju Valenčiču, inštruktorju jahanja, in Ajdi Rigler Kovač, Žarkovi varovanki, ki so nam vsem resnično pričarali poseben dogodek. Seveda brez odličnih fotografij tudi ni šlo, za kar je zaslužen Erik Žunec.


Napisala: Petra Arnež, predsednica Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice







61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page