top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

3. Dan Zveze; Dan, ki je zanetil nove iskre

Dan, ki je zanetil nove iskre ali 3. Dan Zveze se je tokrat odvijal na dveh lokacijah, v prelepem hotelu Paka v Velenju in restavraciji Jezero na Velenjskem jezeru, saj smo morali zadostiti varnostnim ukrepom za preprečevanje širjenja koronavirusa. Skozi celotni dogodek sta nas lahkotno popeljali moderatorki Petra Arnež in Maja Fink, ki sta izjemno uživali v svoji vlogi.

Petra Arnež

Maja Fink


Prvi del dogodka smo imele udeleženke možnost poslušati tri predavanja, ki so v sebi združila močno sporočilo. Barbara Pinter Zupančič, Taja Albolena in Margareta Ana Bole so nam želele povedati in nas ozavestiti, da je ženska enegija posebna, da naj se vsaka ženska ustavi na življenjski črpalki in naj natoči gorivo, da bo še naprej lahko razsvetljevala svojo okolico. In da svetilnik stoji sredi morja, ne teka sem in tja. Mornarji ga poiščejo in točno vedo, kje stoji. Tako je tudi z žensko, ki stoji močna na svojem mestu, in s svojo milino, nežnostjo, iskrivostjo, iskrenostjo ter žensko energijo osvetljuje prostor. Vendar, kar je najpomebnejše, ženska ni bila zato poslana na svet, da podpira 4 vogale hiše, ampak je prišla, da hiši nadene ime dom. Skozi take življenjske prispodobe smo udeleženke takoj začutile, kakšen namen je imela vsaka predavateljica posebej in kaj je bilo skupno sporočilo tega dneva.


Barbara Pinter Zupančič

Taja Albolena

Margereta Ana Bole


Po odličnem kosilu, ki so ga za nas pripravili v restavraciji Jezero, smo nazdravili tudi delovanju Zveze z odlično penino iz kleti Frangež ter se posladkali s slastno torto Hotela Paka.

Upravni odbor Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije


V drugem delu pa je bil čas za močne aplavze, solze ganjenosti ter prečudovito glasbo. Članice klubov iz Slovenije so bile nagrajene z zasluženimi priznanji Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije. Letos smo iz našega kluba imeli prvič čast, da smo se lahko javno zahvalili članicama Špeli Manfreda in Andreji Šobar za vse delo in skrb pri samem zagonu našega kluba.

Suzi Asfour in Špela Manfreda


Suzi Asfour in Andreja Šobar


Udeleženke


Močan aplavz in posebna glasbena želja pa sta bila tokrat namenjena dolgoletni članici Zveze Vesni Medle za kristalno priznanje. Ni dvoma, da je priznanje prišlo v prave roke, saj Vesna Medle že leta skrbi za našo medijsko in spletno povezanos ter močno žensko energijo.


Vesna Medle


Skozi celoten drugi del dogodka sta nas po duši glasbeno božala izvrstna glasbenika Anja Strajnar in Leon Žunec.


Anja Strajnar in Leon Žunec.


Za vrhunec dogodka pa je poskrbela naša predsednica Zveze z izjemno orientalsko točko, ki nas je za trenutek popeljala v čarobni arabski svet, kjer je ženska energija hkrati zakrita in najmočnejša.

Suzi Asfour in Ksenija Visket


V prelepi cvetlični dvorani, za katero je poskrbelo podjetje Image Floral, pa smo na koncu s pozornostjo naših podpornikov razveselili prav vsako udeleženko.



Da pa je vse potekalo kot po maslu, je poskrbel usklajen organizacijski tim že prejšnji večer in vse do zadnjega trenutka, ko smo ugasnili še zadnje luči v dvorani.


Iz leve proti desni: Vesna, Maja, Mojca, Petra, Suzi, Nataša


Bil je prelep dan, zapisan z močno žensko energijo.



Kaj je o letošnjem dogodku povedala predsednica zveze Suzi Asfour, si lahko preberete tukaj.

148 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page