top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Klub poslovne odličnosti Domžale in okolice

Updated: Mar 24, 2019

Drage Domžalčanke in prebivalke okoliških občin. Pridružite se nam v Klubu poslovne odličnosti, kjer bomo skupaj gradile na sebi in povezovanju s ciljem, da sebi in drugim pokažemo katere so tisti poslovne odličnosti, ki gradijo zaposlene in okolje bolj napredno, pozitivno...

Domžale in okoliške občine IMAJO v svojih ulicah: veliko poslovnih žensk s potencialom, pozitivno energijo, neprecenljivimi izkušnjami, ki jih noben robot ali računalnik ne moreta zamenjati.


NIMAJO pa kluba, kjer bi se izkušnje izmenjale, pridobivalo novo znanje in delila dobra volja. ZATO stopimo skupaj in naredimo ženski premik, čas je za nas, da se družimo, naredimo kaj dobrega, se kaj novega naučimo, naredimo žensko revolucijo:). Dokažimo, da sodimo v sam vrh poslovnega sveta.

ZAKAJ:

-DA se povežemo skupaj

-DA smo prve, ki bomo ustanovile nov klub v naših občinah, smo del ustanovitvene ekipe

-DA nekaj naredimo zase in našo poslovno pot

-DA se naučimo novih trikov, ki nam bodo olajšali delo

-DA smo deležne popustov pri vseh donatorjih, sponzorjih, društvih, trgovinah, salonih

-DA brezplačno poslušamo vrhunske predavatelje

-DA skupaj kdaj kam odrinemo in še in še...

Ustanoviteljica kluba in predsednica Petra Arnež, je bila leta 2018 finalistka dogodka Tajnica leta, ki ga organizirata Planet GV in Zveza tajnic Slovenije. Njena zgodba je pustila pečat, zato je ustanovila ta klub z željo, da NAŠA zgodba pusti sledi v naših občinah.


Vabljena, da se nam pridružiš. Zabavno ter poučno bo zmeraj.

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page