top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

Obisk na Občini Domžale

Lep sprejem, poln pozitivnih občutkov!


HVALA, podžupanji, mag. Renati Kosec, za povabilo in prijetno sproščeno druženje. Prav veselimo se sodelovanja in novih projektov na lokalni ravni. Prvi pravi podvig nas čaka 24.4. v Knjižnici Domžale. Klub se uspešno razvija in širi, saj nas je danes že 24, pripravljene pa imamo tudi že nekatere projekte, ki jih bodo izvedle tekom leta.



V Klubu Poslovne odličnosti Domžale in okolice se združujejo dekleta in ženske, ki v sebi nosijo prepričanje, da je vzajemna pomoč v poslovnem svetu pomembna in da je pomembno, da si delijo ideje in vizije ter tako ustvarjajo prijetno poslovno okolje. Saj se bodo tako skupaj veselile kariernih uspehov in ob tem ne čutile zavisti. Njihova odličnost pa izhaja s položajev, ki jih zasedajo v podjetjih, kjer so zaposlene.

Danes popoldan so se na povabilo podžupanje mag. Renate Kosec članice Kuba poslovne odličnosti Domžal in okolice, skupaj s predsednico Petro Arnež udeležile spoznavnega sestanka na Občini Domžale, na katerem so podžupanji, ki je tudi častna članica kluba, predstavili delovanje in namen kluba, dotaknili pa so se tudi samega sodelovanja na lokalnem območju.

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page