top of page
  • Writer's pictureAdmin KLUB

URADNI OBISK ŽUPANA OBČINE KOMENDA

Na sliki od leve proti desni: Špela Manfreda, Petra Arnež, direktorica Občine Komenda mag. Majda Ravnikar, župan g. Stanislav Poglajen, Klavdija Rehberger, Mojca Puhar in Andreja Krasnik.

Članice KLUB-a POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE smo si v svoji začetni poslanici zadale, da bomo obiskale vse okoliške občine, katerih občanke in občane tudi vabimo v svoje vrste.


V sredo, 22. maja, se nas je nekaj z veseljem odpravilo v Občino Komenda. Naša klubska članica, Klavdija Rehberger, nam je predstavila svojo ekipo. Župan Občine Komenda, g. Stanislav Poglajen, nas je toplo sprejel v svoji pisarni. Srečanju se je pridružila tudi direktorica Občine Komenda, mag. Majda Ravnikar.


Obisk je bil predvsem predstavitvene in povezovalne narave. Župan in direktorica sta nas povabila, da lahko kdaj gostujemo v občinski sejni sobi ali v njihovi lokalni knjižnici, za kar se članice iskreno zahvaljujemo že vnaprej, saj nimamo svojih prostorov in nam taka ponudba veliko pomeni.


Članice pa smo obljubile, da bomo organizirale kakšne zanimive dogodke za komendske občanke in občane. Srečanje je bilo tako intenzivno, da smo, kot se za ženske spodobi, priklicale dež. Hvala županu in njegovi ekipi za dobro energijo in potrditev, da gre naše delo v pravo smer.

69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page